Wie ben ik

Kolom 1
De dingen doen vanuit je authentieke zelf beschouw ik als de échte kracht achter elke vorm van vooruitgang, resultaat, vernieuwing, persoonlijke voldoening, zinvolle relaties en bijhorend geluk.
Ik help je om jezelf te leren zien voor wie je werkelijk bent en van daaruit de resultaten te behalen die je wenst te behalen.
Kolom 2

Ik ben Sonja Truyen.

Een stukje geschiedenis

Sinds 1994 ben ik actief binnen het marketing- en communicatiedomein in de bedrijfswereld.  Gedurende vele jaren heb ik het voorrecht gehad om leidinggevende en managementfuncties uit te oefenen en dit binnen aan aantal organisaties en binnen verschillende sectoren. Als leidinggevende people coach heb ik het altijd een enorme uitdaging gevonden om zowel de mensen binnen mijn eigen team alsook anderen binnen de organisatie te motiveren om te kijken en te handelen vanuit wat ‘écht’ is. 

Mensen een kader bieden waarbinnen ze durven spreken en opkomen voor hun mening, waar ze durven hun plaats in te nemen vanuit ‘wie ze écht zijn’ om van daaruit een bijdrage te leveren aan de groep heb ik altijd ervaren als één van de belangrijkste taken van een leidinggevende.  De dingen doen vanuit je authentieke zelf beschouw ik dan ook als de échte kracht  achter elke vorm van vooruitgang, resultaat, vernieuwing, persoonlijke voldoening, zinvolle relaties en bijhorend geluk.

Een nieuw hoofdstuk

Meer en meer willen weten over menselijk gedrag en identiteit werd een passie. In 2007 besliste ik dan ook om me verder te bekwamen in het coachend veranderen van menselijk gedrag.  In 2008 en 2009 behaalde ik mijn graad van gecertifieerd NLP Practicioner en Master Practicioner.  Ook volgde ik de afgelopen jaren tal van kortlopende opleidingen zoals mindfulness, stressmanagement, conflictcommunicatie en cognitieve gedragspsychologie.

Ook de komende jaren staan er weer heel wat opleidingen gepland. Mijn leerproces als mens en als professional stopt  nooit. 

IdentiCo is het resultaat van jaren ontdekken wie ik écht ben, waar ik goed in ben, wat mijn passie is  en hoe ik daarmee anderen van dienst kan zijn. Ik ben dan ook zeer blij dat ik via IdentiCo mijn diensten als coach mag aanbieden.

.