Zelfvertrouwen & Assertiviteit

Kolom 1
Zelfbeeld en zelfvertrouwen bij Volwassenen
Een gezond en evenwichtig zelfbeeld stelt je in staat om jezelf te zien voor wie je werkelijk bent
Kolom 2

Zelfvertrouwen & Assertiviteit

Heel wat volwassenen – meer dan dat u wellicht zou denken – hebben last van een laag zelfbeeld.  Als volwassene ben je getraind om naar buiten toe 'de schijn op te houden' en je anders - vooral sterker - voor te doen dan je werkelijk bent.  Toch zal een laag zelfbeeld zich op een andere manier toch weten te manifesteren in alle facetten van je leven en dus ook in je werk.  Het bepaalt hoe je omspringt met je zelf en je job, met je collega's en leidinggevende.  Het beïnvloedt hoe je communiceert, omgaat met deadlines en feedback en ook in welke mate je zelf je eigen talenten/vaardigheden goed weet in te schatten.

Een negatief zelfbeeld vertaalt zich vaak in een laag zelfvertrouwen, faalangst, gebrek aan assertiviteit, onderschatting van eigen capaciteiten, verhoogde stressbeleving en/of burn-out.

Aanbod

  • Individuele coachingtrajecten waarin actief gewerkt wordt aan het zelfbeeld en bijhorende assertiviteit. Het traject wordt  volledig op maat van de coachee en het bedrijf waarin hij werkt opgemaakt. 
  • Op uw maat gemaakte workshops/trainingen in groep. Deze kunnen bij u in het bedrijf doorgaan of op een locatie naar keuze.
  • Open aanbod : zie activiteitenkalender

Aarzel niet vrijblijvend contact op te nemen voor meer informatie of een prijsopgave. IdentiCo helpt u graag verder.

.