Loopbaancoaching

Kolom 1
Kolom 2

Loopbaancoaching- en begeleiding

Heel wat volwassenen brengen meer dan 40 uur per week door op hun werk.  Voor sommige mensen is werk datgene dat hen toelaat de rekeningen te betalen. Voor anderen is het meer dan dat.  Zij zoeken in hun job ook een vorm van zelfontwikkeling en zingeving.  Binnen deze groep mensen zijn er een aanzienlijk aantal die het gevoel hebben dat ze liever iets anders willen doen maar niet goed weten hoe/wat. 

Misschien ben jij een van hen ?  Misschien heb je het gevoel dat je vast zit in wat je doet? Je wil veranderen maar je durft niet goed of je weet niet goed wat je eigenlijk wel zou willen en kunnen doen?

IdentiCo kan jou helpen  in kaart brengen wat je talenten.  Je vindt hier antwoorden op: wat zoek ik precies in mijn job?  Wat doe ik graag? Waar ben ik goed?  Welke jobs zou ik graag willen doen en hoe pak ik het aan om deze job te vinden?  

Indien je je herkent in een van de volgende voorbeelden, dan kan ik je misschien wel helpen :

  • Je hebt het gevoel dat je op routine draait in je huidige werk, dat je niets meer bijleert.
  • Je bent pas ontslagen.Je hebt geen idee wat je nu zou willen doen, wat je eigenlijk écht kan en hoe je een nieuwe baan moet zoeken.
  • Je hebt het gevoel dat je vroeger niet de juiste studiekeuze hebt gemaakt en je daardoor op een carriërepad bent geraakt dat niet bij je past.Je bent op een punt in je leven gekomen waar je graag het roer zou willen omgooien en zou willen uitzoeken waar je écht goed in bent, waar je écht plezier aan beleeft.Je wil je talenten (her) ontdekken.

Vragen of je wenst een afspraak te maken. Aarzel niet en neem contact op!

 

.